A Lóbarátok képregény kedvelőinek fóruma

Ezen az oldalon mindent megbeszélhettek kedvenc képregényetekről. Ha beleélted magad a Lóbarátok világába, oszd meg másokkal a véleményed, társaloghatsz a szereplőkről és a történetről, vitázhatsz és barátkozhatsz, kérdezhetsz. Ígérjük, hogy a Lóbarátok új képregény sorozat szerzőivel együtt bekapcsolódunk a beszélgetésekbe, szívesen hozzászólunk az általatok felvetett és tárgyalt témákhoz, s talán olykor még válaszolni is tudunk a felmerült kérdésekre. Rajta hát, kapcsolódjatok be, dobjatok fel újabb és újabb témákat, nyissatok újabb kereteket a csevegéshez, na és persze reagáljatok egymás véleményére! S ahogy ígértük: mi is itt leszünk!

Téma: Lóbarátok fóruma

Elkezdődött a Lóbarátok képregény új sorozata

Tapsi 2016.04.13
Május 13-tól kapható a Lóbarátok képregény zsebkönyv új sorozatának első száma, Újrakezdés címmel

Re:Elkezdődött a Lóbarátok képregény új sorozata

Barbara 2016.07.04
Kedves Szerkesztőség! Nagyon tetszik a honlapuk és nagyon örülök, hogy újra indították a Lóbarátok képregényt. A rajzok egyediek és a történet sem bugyuta. Eddig csak a lányom olvasta, az új sorozatot már a fiam is kezébe vette. Nem mondta azt, "hogy olyan csajos". Várjuk a folytatást!

Re:Re:Elkezdődött a Lóbarátok képregény új sorozata

Tapsi 2016.07.09
Kedves Barbara!
A fiúk nekünk is fontosak, minden színt szeretnénk használni az érzelmi-lelki palettáról. A sokszínűség szebbé és gazdagabbá festi a világot. Ugyanakkor a lehetséges vásárlók fele is fiú. Tehát hajrá lányok, hajrá fiúk!
A folytatás pedig érkezik a menetrendnek megfelelően: augusztus 15-én.
Új izgalmakkal és kalandokkal.

Ki a kedvenced?

tapsi 2015.02.17
Az a kérdés, neked ki a kedvenc lóbarátod, ki a hozzád leginkább közel álló szereplője a képregénynek? Na és miért éppen ő kedvenced?

Re:Ki a kedvenced?

Horváth Sára Kata 2016.07.19
Ozil,mert a lovastanyán egy kiscsikót róla neveztük el (és jól is néz ki).

Új hozzászólás hozzáadása

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt. LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.
Mobil: 06-30-9396-632
Telefon és fax: 06-22-345-522
lapu.bt@chello.hu