MEGRENDELÉS ÉS VÁSÁRLÁS
 
Ezen az oldalon a Vicces Tapsi zsebkönyv, valamennyi lapozható játszótárs és Lóbarátok kiadvány megrendelhető néhány kattintással. Honlapunk látogatói számára különféle vásárlási kedvezményeket, pénztárcát kímélő lehetőségeket is kínálunk.
A Vicces Tapsi megjelent és megrendelhető számairól a Vicces Tapsi zsebkönyv oldalon tájékozódhat. 
A Tapsi megrendelhető rejtvényes-játékos kiadványáról a    Lapozható játszótársak    oldalon található teljes körő tájékoztatás. 
A Lóbarátok képregény zsebkönyv és a Lóbatrátok magazin iránt érdeklődők a  Lóbarátok képregény  oldalon tájékozódhatnak a megrendelhető kiadványokról.
 
Az alábbi űrlapon rendelheti meg a kiválasztott kiadványokat. Az aktuális árakat a címek utáni zárójelben láthatja. Jelölje meg a listáról kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet, majd az ELKÜLD gombra kattintva küldheti el a megrendelést. A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk a várható teljesítésről és a fizetendő összegről.
 
Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik az esetleges postázási költség az alábbiak szerint:
  • 3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
  • 3000 - 6000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
  • 6000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
Kétféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 6000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor emailben megadjuk a bankszámlaszámot, ahová az utalást teljesítheti. 
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik a postázási költség az alábbiak szerint:
 
3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
3000 - 5000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
5000 Ft felett a postázás ingyenes.
Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.
 
Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. 

MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével megrendelheti az ajánlatunkban szereplő kiadványokat, termékeket. Töltse ki a kért adatokkal az alábbi mezőket, majd jelölje be a kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet. Ha valamelyikből egynél többet kér, legalul megírhatja.

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Bt. LAPU Bt.
8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.
Mobil: 06-30-9396-632
Telefon és fax: 06-22-345-522
lapu.bt@chello.hu